Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Gåsejagt

Gåsejagt

Gåsejagten i Danmark har udviklet sig enormt det sidste årti. For det første er gåsebestanden støt stigende, og der har aldrig været så mange gæs i landet. For det andet er der mere eller mindre sket en revolution på grejmarkedet, som de danske gåsejægere for alvor har udnyttet. For det tredje er der sket en ændring i de danske jægeres moral i forhold til skud på for lange afstande. Fra tilfældige skudchancer på overflyvende gæs og jagt fra skjul i grøften med hjemmelavede silhouetlokkere, er det nu absolut muligt ved hjælp af det rigtige grej, at få gæssene ned i lokkerne på helt korte og forsvarlige skudhold.

Full body lokkegæs med eller uden flock brugt sammen med skaller og sillocsocks giver et meget virkelighedstro indtryk af en flok fouragerende, rastende gæs. Herunder finder du markedets bredeste sortiment af førsteklasses lokkefugle, layout blinds, flags, gåsekald og meget, meget mere fra blandt andet AvianX, Avery, GHG, Rig’em Right, Zink Calls, Mojo, Lucky Duck og Sillosocks.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Acropolis kuffert til haglgevær - Soft touch

Acropolis kuffert til haglgevær - Soft touch

Lækker kuffert til haglgevær, udført i gode materialer! Kufferten er fremstillet i en 5-lags konstruktion, der består af imiteret læder, krydsfiner, polyethylen-skum, skum og polyester.
kr. 699,00
Billede af Alaska Hoonah gevær-sok

Alaska Hoonah gevær-sok

Med Alaskas Hoonah beskytter du dit våben mod ridser og skader og bærer våbenet lovligt på en jagttur. Passer til de fleste geværer Farve: mørkegrå
kr. 175,00
Billede af Avian-X Grågæs

Avian-X Grågæs

Årets NYHED til gåsejagt sæsonen er den nye nordiske serie af lokkegæs fra Avian-X. Avian-X har fokus på konstant udvikling for at skabe markedets bedste lokkefugle, så du får optimale betingelser for succes på jagten.
kr. 1.995,00
Billede af Banded foldbar stol med drejbart sæde

Banded foldbar stol med drejbart sæde

Amerikanske Banded står bag denne luksus udgave af en jagtstol, der nemt kan medbringes til alle former for jagt, fiskeri mv. Sædet kan hurtigt drejes rundt, så du får optimale skudforhold.
kr. 849,00
Billede af Graylag Polly til grågæs

Graylag Polly til grågæs

Alle kan bruge det og lave realistiske gåselyde efter en kort læringperiode, lyde fra høje "cluks" til fodring lyde og opmærksomhed cluks. Den er lavet af et materiale, der holder til den hårde mudrede gåsjagt. Charlie Sandin er den kreative sjæl bag de unikke llokkekald og produceres efter sine egne principper at de skal være nemme at bruge, og at enhver med en kort læringsperiode skal være i stand til at beherske lokkekaldene til en vellykket jagtdag og oplevelse.
kr. 499,00
Billede af Jagtskjul / fotoskjul – model 3327

Jagtskjul / fotoskjul – model 3327

Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Skjulet har 3 side-vægge og er uden tag. Den øverste del er udført i transparent mesh stof, så jægeren kan sidde og observere vildtet. Fremstillet i vandafvisende Durashell™ camouflage stof. Størrelse opstillet: 145 x 145 cm. Størrelse sammenfoldet : 105 x 10 cm. Vægt kun 4 kilo og leveres med bæretaske.
kr. 1.375,00