Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

DANgate

Jagtudstyr til dig der lægger vægt på, at jagt skal være en oplevelse. Dangate har Danmarks største udvalg af fleksible jagtstiger, vildtkamera, foderudstyr

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af 3 lokkeduer fra Lucky Duck

3 lokkeduer fra Lucky Duck

Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Fuld størrelse lokkeduer med flock fra amerikanske Lucky Duck. Leveres med motions sticks, der giver lokkeduerne en naturlig 360 graders bevægelighed, der imiterer fouragerende duer. Duerne kan også anvendes sammen med en karussel til lokkefugle.
kr. 449,00 kr. 425,00
Billede af Overtræk til lokkeduer 10 stk.

Overtræk til lokkeduer 10 stk.

Har du lokkeduer uden flock behandling, eller er flocken ved at være slidt, så kan du genskabe lokke effekten med disse originale og smarte anti reflekterende overtræk fra Sillosocks. Har du lokkeduer uden flock behandling, eller er flocken ved at være slidt, så kan du genskabe lokke effekten med disse originale og smarte anti reflekterende overtræk fra Sillosocks. Leveres i pakke med 10 stk.
kr. 299,00
Billede af Sillosocks Lokkedue – Fouragerende

Sillosocks Lokkedue – Fouragerende

Vinden får poserne til at blæse op, så de ligner fouragerende duer og signalerer til forbipasserende duer, at her kan de roligt lande. Selv i stille vejr vil sillosock lokkeduerne give en utrolig lokkende effekt. Super at kombinerer dem sammen med de almindelige flock duer.
kr. 99,00
Billede af 10 stk. montage sticks til døde fugle

10 stk. montage sticks til døde fugle

Smart metal stativ til opsætning af døde fugle, så dine lokkefugle får et mere realistisk udtryk.Fuglene kan placeres med vingerne ind til kroppen eller hængende ud til siderne.
kr. 395,00
Billede af Sillosocks lokkedue Hypa Flap

Sillosocks lokkedue Hypa Flap

Placér nogle lokkedue flappere tæt ved dine andre lokkefugle, og bevægelsen i vindposerne vil være synlig for de vilde duer på meget lang afstand. Lokkedue Flapper giver bevægelse i flokken af lokkefugle Disse sillosock lokkedue flappere er som andre sillosock vindlokkere et “must” for enhver aktiv trækjagt jægere. Placér nogle lokkedue flappere tæt ved dine andre lokkefugle, og bevægelsen i vindposerne vil være synlig for de vilde duer på meget lang afstand. Vingerne vil “slå” i vinden og immitere en due, der er ved at lande. Du behøver ikke særligt mange for at får en øget lokkeeffekt på de forbi passerende duer. Du vil hurtigt opleve, at din trækjagt på duer når nye højder. Det er ikke uden grund at denne type vindlokkefugle efterhånden er de mest solgte lokkefugle i USA. Sillosock lokkedue flappere er nemme at transportere, da vingerne simpelthen kan foldes ind, så de fylder minimalt i tasken. Lokkeduens krop og hoved er beklædt med flock, der er en blød belægning som primært skal forhindre genskin og skabe et realistisk udseende.
kr. 349,00
Billede af Sillosocks lokkedue Head Up

Sillosocks lokkedue Head Up

De unikke vindpose lokkeduer fra Sillosocks vil fange duernes opmærksomhed fra lang afstand og tilfører et realistisk udtryk til din flok af lokkeduer. Sælges stykvis.
kr. 99,00