Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

FAQ til Pulsar Natudstyr

Ofte stillede spørgsmål

PULSAR FIRMWARE OG SOFTWAREPULSAR FIRMWARE OG SOFTWARE

Hvordan hentes manglende foto- og videofiler i Stream Vision-applikationsversion 2.5.0?

Kun for ANDROID.

Når Stream Vision for Android opdateres til version 2,5,0, vil billeder og videoer, der tidligere er gemt på smartphone, ikke længere være tilgængelige via programmet. Start fra version 2,5,0 Stream Vision applikation til ANDROID har et andet sted til lagring af gemte videoer og fotos - DCIM / StreamVision. For at hente alle filer og gøre dem tilgængelige via Stream Vision app er det nødvendigt at flytte dem fra mappen "android / data / com.yukon.app / file" til en ny placering til lagring af filer DCIM / StreamVision.

Stream-Vision-kompatible enheder. Firmware opdaterings instruktioner

Før du opdaterer firmwaren, skal du kontrollere, at din enhed er sluttet til strøm, eller at batteriet viser fuld opladning. 

1. Par 
- Slut din smartphone til din enhed via Wi-Fi. 
- Start Stream Vision applikation. 
- Vent, indtil navnet på din enhed vises på startskærmen i Stream Vision-applikationen. Nu er din enhed synkroniseret med Stream Vision-applikationen. 

2. Unpair  - Afbryd din smartphone fra enheden. 

3. Opret forbindelse til internettet
- Slut din smartphone til internettet. 

4. Kontroller og download
- Start Stream Vision-applikationen, gå til Mine enheder og sørg for, at enhedsnavnet, der er angivet i øverste panel, er din nuværende enhed. 
- Tryk på knappen "Check for update". 
- Hvis den nye firmware er tilgængelig, bliver knappen blå. Download ny software (Størrelsen på den nye firmware er 2Mb). 
- Tryk på den blå knap for at hente den nye firmware til din smartphone. 

5. Par
- Slut din smartphone til din enhed via Wi-Fi. 
- Start Stream Vision applikation. 

6. Opdatering 
- Gå til Mine enheder og tryk på opdater firmware-knappen (fremhævet med blå). Progressionslinjen vises på skærmen på din smartphone.
- Vent, indtil firmwarefilen kopieres til enheden. Installationen starter automatisk. 
- Du vil se installationsfremdriftslinjen på skærmen på din enhed. 
- Når firmwareopdateringen er færdig, slukker enheden automatisk. 

Downloads: Hurtig guide til Android | Hurtig guide til iOS

PULSAR PRODUKTER

Spids. Spørgsmål og svar

Kan jeg bruge RCR123A genopladelige batterier (spænding 3.7V) til at drive APEX-seværdigheder?  

Brug af genopladelige batterier er en ekstra mulighed. Før du anvender dem, bedes du overveje nedenstående særpræg. Synet batteri rum er designet til ikke-genopladelige CR123A batterier. Vær opmærksom på den fysiske størrelse af dine genopladelige batterier - de er ofte større end almindelige batterier. Dette tillader ikke, at batterirummet dækker korrekt. 

Termisk synet viser korrekt opladningen af ​​almindelige 3V genopladelige batterier (det viste spændingsområde er 6 - 7,4 V). Ved brug af genopladelige batterier (spændingsområde 6 - 7,4 V) viser indikatoren for lavt batteri falske aflæsninger: Synet opdager batterierne som fuldt opladede selv på ekstremt lavt ladningsniveau, når synet er ved at slukke. 
Det anbefales ikke at udlade et Li-Ion-batteri under 3V. Et genopladeligt batteri uden dyb udladningsbeskyttelse nedbrydes efter flere dybe udladninger, og synet vil fortsætte med at aflade dem, da 6V spænding (to 3V genopladelige batterier) tages som indikation for fuld opladning. 

For at øge selvstændig driftstid foreslår vi, at du bruger eksterne strømforsyninger, der kan tilsluttes en særlig port i synet.

Er det tilladt at bruge sikten til montering med to skruer?  

Ja. Men før brug skal du rette fastgørelsen med lim, og fastgør skruerne med en gevindforsegling. 

Hvad er maks. Stramningskraft til Weaver Mount skruerne? 

Foreslået tilspændingskraft er 6Nm, maksimum er 7Nm. Skruer bryder ved 8Nm.

Jeg har ikke fundet oplysninger om størrelsen af ​​monteringer i brugervejledningen. 

Den komplette liste over monteringer og deres beskrivelse er tilgængelige her . 

Ved optagelse af batterirummet åbnes låget spontant. 

Formentlig er låget ikke lukket eller er blevet forkert lukket. Dette kan skyldes enten brug af genopladelige batterier af større størrelse, som ikke tillader at dækslet lukkes (se ovenfor) eller på grund af forkerte driftssekvenser, når låget lukkes. 


Først når dækslet fjernes, drejes drejeknappen til lukket position; Herved ses der to fjederdrevne låse på begge sider af dækslet. Installer batterierne i batterirummet, luk dækslet, tryk det stærkt opad (du kan trykke begge zoner, hvor låsen er placeret). Dækslet skal være helt fast (begge låse skal kunne klare sig i syns krop, man kan høre et klik). Du kan let kontrollere det, når du trykker på dækslet fra nedad (se billede). 



Den mest almindelige fejl - dækslet klikker kun på den ene side (kontakt mellem dækslet og batterierne er dårlige, og der opstår strømfald ved optagelse).   

Synet kører på ekstern strøm, men batterierne i batterirummet er afladet. 

I dette tilfælde har ekstern strøm prioritet. Bemærk, at ved fuld udladning af ekstern strøm skal du genstarte synet (synet skifter ikke automatisk til batteristrøm).  

Vil den støtte kalibervåben?

Adapteren er designet til at modstå skud på 6000J, så den kan monteres på store kaliber våben. 
 
Skal adapteren være nulstillet?

Adapteren behøver ikke nulstilling. Hvis din adapter har været udsat for et skarpt slag eller er blevet droppet, kan du kontrollere det gennemsnitlige hitpunkt og rette det selv om nødvendigt uden at skulle tage det til servicecenteret. 
 
Går det gennemsnitlige hitpunkt, når adapteren er tilsluttet?

Det gennemsnitlige hitpunkt bevæger sig ikke, når adapteren er tilsluttet. Adapteren har 1x kalibreret nøjagtig digital zoomskalering. Dette betyder intet manglende forskydning i forhold til dagsvisemærket, når adapteren er tilbøjelig.  
 
Hvordan er synligheden gennem enheden om natten?

Billedet er i sort og hvid med justerbar lysstyrke og kontrast. 
 
Hvordan passer adapteren til synet?

Mål den ydre dimension af synet af synet med en tykkelse. Vælg indsætningsringen som i tabellen og i overensstemmelse med den målte størrelse. Fastgør ringen til adapteren, og monter adapteren på synet. Hvis adapteren ikke passer på synet med den korrekte ring, skal klemskruen være let løsnet. Klap klemmen lukket. En adapter må ikke bruges uden en indsatsring. Før billedet fastgøres, skal billedet placeres midt i det optiske syn ved at vippe adapteren forsigtigt op og ned og fra venstre mod højre. 
 
Hvordan er adapteren justeret på synet?

Løsn klemmen på adapteren, og følg derefter en af ​​nedenstående metoder. Den første metode anvender horisontalfunktionen i adaptermenuen for at justere krydset mellem synet og krydset i horisontalfunktionen. Den anden metode er at justere de øverste og nederste kanter på skærmen parallelt med korshårets linjer og flytte krydshåret ved synet til midten af ​​displayet.

Hvilken er den bedste belysning til at bruge med adapteren?

En valgfri Pulsar IR-belysning (hvilken som helst model) kan anvendes, men det bedste er Pulsar-X850 med 850 nm bølgelængde, hvilket gør det muligt at øge afstanden takket være den højere følsomhed i dette område. Pulsar IR-belysningsapparater er udstyret med deres egne batterier, hvilket vil øge adapterens levetid. 
 
Kan adapteren monteres på et syn med parallaxjustering?

Ja, men parallaxjusteringshjulet skal indstilles til en afstand på 100 meter. 
 
Afstandsfunktionen (Forward DFA) - hvad er dette for?

Denne funktion er nødvendig for at korrigere overskydende adapterens optiske akse over synsets optiske akse under særlig nøjagtig optagelse. Adapterens fabriksindstilling er 100 m. Ved affyring over andre afstande kan brugeren foretage en korrektion med fjernfunktionen i adaptermenuen. Følgende afstande er tilgængelige: 15, 20, 30, 50, 75, 100 (standard), 150 og 300 meter. Samtidig er afvigelser fra målpunktet ikke signifikante. Ved optagelse, for eksempel over 150 og 50 meter, vil de kun være 2 cm over og under målpunktet. Det anbefales at bruge denne funktion, hvis du skyder enten på meget tætte afstande (mindre end 30 meter) eller skyder små dyr. 

 

Helion. Spørgsmål og svar

Hvorfor enheden hele tiden tager billeder?

Enheden foretager en kalibrering af sensoren (ikke-ensartethedskorrektion). I løbet af kalibreringsprocessen fryser billedet på skærmen - det er normalt og er ikke en defekt. Fabriksindstillingen er som standard indstillet til automatisk kalibreringstilstand (software bestemmer, hvornår kalibrering er nødvendig), men brugeren kan ændre den i hovedmenuen - kalibreringstilstand. Det er nødvendigt at vælge halvautomatisk kalibreringstilstand eller manual. I dette tilfælde afgør brugeren, hvornår sensoren skal kalibrere, ved at trykke kort på ON / OFF knappen. 

Billeder af de varme genstande forbliver på skærmen (spøgelser på billedet).

Enheden er indstillet til manuel kalibrering (nonuniformity correction) -tilstand, men under kalibrering blev linsedækslet ikke lukket. Det er nødvendigt at kalibrere enheden med objektiv linsedæksel lukket. For at undgå konstant lukning af linsedækslet kan brugeren ændre kalibreringsfunktionen i hovedmenuen til halvautomatisk eller automatisk.

Enheden har et lille billede på skærmen, og zoom fungerer ikke.

Enheden er indstillet til Picture-in-Picture-tilstand. I denne tilstand er hjælpebillede med zoom til stede i synsfeltet. For at aktivere og deaktivere Picture-in-Picture-tilstand er det nødvendigt at trykke og holde nede Zoom-knappen.

Enheden laver billeder i stedet for at lave videoer.

Enheden kan lave billeder eller videoer afhængigt af hvilken tilstand der er valgt. Ikon, der angiver Foto / Video-tilstand, er placeret øverst til venstre på skærmen. For at skifte mellem tilstande er det nødvendigt at trykke og holde på REC-knappen. Ikonet vil ændre det aktive foto eller videoformat.

Enheden producerer en mærkelig kliklyd.

Lyden produceres under kalibreringen (nonunifromity korrektion), når den er indstillet til automatisk eller semiautomatisk tilstand. Lyden produceres af lukkeren mellem linsen og sensoren inde i enheden - denne effekt er normal og er ikke en defekt.

Kan jeg oplade batteriet i enheden via Micro USB-porten?

Enhedens batteri kan oplades via Micro USB-port, men opladningstiden vil vare længere i forhold til opladningstiden via den medfølgende opladerenhed.

Sådan downloades video- og fotofiler fra HELION-enheden til pc'en?

Tænd for enheden. Sæt USB-kablet i Micro USB-porten på enheden og i USB-porten på pc'en. Vælg - "Brug som hukommelseskort" fra listen på enhedens skærm. Enheden skal vises på listen over drev på computeren. Åbn drevet for at få adgang til filer. 

Hvordan kan jeg vælge en anden farve i HELION andet end sort / hvid?

Farvepaletterne er placeret i hovedmenuen. Ved at vælge farvepaletten gøres den til en standard farvepalet, når enheden starter. For at skifte hurtigt til den hvide hvide palette, når anden farve er valgt, tryk kort på Navigationsknappen OP. 

Indstillingsfinder finder ukorrekte værdier af afstand.

Stadiametrisk afstandsmåler er tilgængelig via hurtigmenuen. Den har 3 referenceobjekter (Hare - 0,3m, Wild Boar - 0,7m, Hjorte - 1,7m) på venstre side af skærmen med afstandsværdier og to vandrette linjer i midten. Linjerne kan flyttes tættere eller længere væk fra hinanden ved hjælp af navigation UP og DOWN knapper. Observationsobjektet skal placeres mellem linjerne, og linjerne skal flyttes således, at de passer til bunden af ​​objektet (fod af dyret) og toppen (dyrets dyr). I dette tilfælde viser værdien ud for det tilsvarende dyr den omtrentlige afstand til objektet. Stadiametrisk rækkefinder hjælper med at estimere afstanden til objektet baseret på dets størrelse. 


Sådan tænder du Wi-Fi i enheden.

Der er to måder til aktivering af Wi-Fi-hotspot i Helion-enheder. 
1. I hovedmenuen - Wi-Fi-aktivering  
2. Ved at trykke på og holde Navigation UP-knappen nede. 
Wi-Fi-ikonet i statuslinjen under skærmen ændrer status. Android- eller iOS-telefoner og -tabeller kan forbindes til Helions hotspot og kan styre enhederne eksternt ved hjælp af gratis Stream Vision-appen.

Telefonen forbinder ikke til Helion's hot spot.

Hvis telefonen ikke opretter forbindelse til Helions Wi-Fi-netværk, er det nødvendigt at kontrollere adgangskoden i hovedmenuen - Wi-Fi-indstillinger. Standardadgangskode indstillet under produktionen er 12345. 

Sådan opdateres software i Helion thermal imager?

Enheden skal have det fulde batteri, eller det skal tilsluttes en strømkilde. 
1. Slut enheden til smartphone via Wi-Fi, og åbn Stream Vision App 
2. Afbryd forbindelsen til enhedens Wi-Fi og opret forbindelse til internettet. 
3. Start appen og download ny firmware via skærmen Mine enheder 
4. Forbind igen med Helion-enheden igen, og start Stream Viewion-app 
5. Klik på "Update-firmware-knappen" i "Mine enheder", der er markeret med blå 
6. Når filen er kopieret til enheden opdateringen starter i enheden. 
Efter opdatering slukker enheden. Du kan tjekke det nye Firmware-nummer i enhedens indstillinger, eller du kan tjekke det med Stream Vision-app på Mine enheder-skærmen i linjen som starter med FW: ... 

Hvor er mikrofonen i Helion-modeller?

I Helion-modeller er mikrofonen placeret på undersiden og ligner et lille hul i enhedens hus. Hvis mikrofonen er lukket med hånden under drift, kan lydkvaliteten være lavere end forventet.

Sådan bruger du Helion til bevægelsesdetektion?

Helion thermal imagers kan bruges som sikkerhedskameraer med bevægelsesdetektering kapacitet. Til dette formål skal flere trin være opfyldt: 
1. Enheden skal være statisk monteret på en hård overflade (tag, væg, afstemning, træstamme, høj sæde, stativ osv.) Og pegede på det sted, hvor de bevægelige mål kan komme til syne. 
2. Enheden skal tilsluttes via Wi-fi med smartphone eller tablet. 
3. Stream vision gratis app skal lanceres på smartphone.
4. I appen Settings of Stream Vision skal bevægelsesdetekteringsfunktionen være aktiv (brugeren kan vælge nøjagtighedsniveau og type signal, som telefonen vil producere, når bevægelsen er registreret - vibration eller lyd). Når alle trin er udført på skærmen i søgeren i Stream vision app, vises små og store firkanter, når bevægelsen er registreret. Samtidig producerer smartphone valgt signaltype. 

Hvorfor bliver metalpladen på siden af ​​enhederne varm efter lang drift?

Metalpladen på siden af ​​enheden spiller rollen som kølebøjle. Det fjerner varmen produceret af elektronikken inde i enheden. Dette passive køleelement hjælper med at øge sensorfølsomheden og opretholde en ensartet temperatur på de elektroniske komponenter. 

Sti. Spørgsmål og svar

Hvorfor dræner batteriet batterierne, når det er slukket?

Når arbejdet med apparatet er forbi, skal du sørge for, at enheden er slukket helt. Til dette formål skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen i mere end 3 sekunder - en nedtælling vil blive vist på skærmen. Når apparatet er slukket, tag batteriet ud og hold det separat. Hvis knappen holdes i mindre end 3 sekunder, aktiverer apparatet "Display Off" -funktionen. I denne tilstand bruger enheden stadig strøm, og batterierne vil blive afladet, hvis synet vil blive efterladt til opbevaring som sådan. 

Hvilke mål kan bruges til nulstilling TRAIL?

Målobjektet skal have en temperaturforskel (koldere eller varmere) med baggrunden. I dette tilfælde vil målobjektet være tydeligt synligt. Bortset fra specialiseret termisk billedmål, der kan være ret dyrt, kan genstande anvendes som håndvarmere eller opvarmede eller kølede metalgenstande. 

Hvordan kan du vælge afstanden, hvis stien blev nulstillet for flere afstande eller rifler?

Afstande kan vælges via hurtigmenuen. Når synet er nulstillet for flere forskellige afstande, bliver valgmuligheden tilgængelig i hurtigmenuen. 

Hvad betyder fryse nulstilling?

Fryse nulstillingsfunktion (snowflake ikon) hjælper med at fryse billedet under nulstillingsproceduren. Til dette formål er det efter de første nulstillingsbilleder nødvendigt at pege på våbenet, så det er rettet mod det nøjagtige centrum af målet og aktivere Freeze zeroing. I dette tilfælde bliver billedet stadig på skærmen, og det vil ikke bevæge sig på grund af den naturlige rystning af hænder eller udstyr. Flytning af nulstilling til POI, når billedet er frosset, er meget nemmere, hvis der anvendes Freeze zeroing.

Hvad anvendes zoomnulering til?

Zoom nulstillingsfunktionen hjælper med at øge nulpunktsikkerheden af ​​TRAIL riflescopes. Zoom nulstilling gør det muligt for shooteren at nul riflescope på zoom. Forøgelse af forstørrelsen af ​​riflescope med 2x (fx 1,6x2 = 3,2) gør klikværdien to gange mindre (klikværdi for hver riflescope findes i respektive reticle katalog eller tekniske specifikationer af enheden i brugervejledningen). Tilsvarende stigende forstørrelse af enheden med 4 gør klikværdien 4 gange mindre. 

Hvorfor enheden hele tiden tager billeder?

Enheden foretager en kalibrering af sensoren (ikke-ensartethedskorrektion). I løbet af kalibreringsprocessen fryser billedet på skærmen - det er normalt og er ikke en defekt. Fabriksindstillingen er som standard indstillet til automatisk kalibreringstilstand (software bestemmer, hvornår kalibrering er nødvendig), men brugeren kan ændre den i hovedmenuen - kalibreringstilstand. Det er nødvendigt at vælge halvautomatisk kalibreringstilstand eller manual. I dette tilfælde afgør brugeren, hvornår sensoren skal kalibrere, ved at trykke kort på ON / OFF knappen. 

Billeder af de varme genstande forbliver på skærmen (spøgelser på billedet).

Enheden er indstillet til manuel kalibrering (nonuniformity correction) -tilstand, men under kalibrering blev linsedækslet ikke lukket. Det er nødvendigt at kalibrere enheden med objektiv linsedæksel lukket. For at undgå konstant lukning af linsedækslet kan brugeren ændre kalibreringsfunktionen i hovedmenuen til halvautomatisk eller automatisk. 

Enheden har et lille billede på skærmen, og zoom fungerer ikke.

Enheden er indstillet til Picture-in-Picture-tilstand. I denne tilstand er hjælpebillede med zoom til stede i synsfeltet. For at aktivere og deaktivere Picture-in-Picture-tilstand er det nødvendigt at trykke og holde nede Zoom-knappen.

Enheden laver billeder i stedet for at lave videoer.

Enheden kan lave billeder eller videoer afhængigt af hvilken tilstand der er valgt. Ikon, der angiver Foto / Video-tilstand, er placeret øverst til venstre på skærmen. For at skifte mellem tilstande er det nødvendigt at trykke og holde på REC-knappen. Ikonet vil ændre det aktive status foto eller video. 

Enheden producerer en mærkelig kliklyd.

Lyden produceres under kalibreringen (nonunifromity korrektion), når den er indstillet til automatisk eller semiautomatisk tilstand. Lyden produceres af lukkeren mellem linsen og sensoren inde i enheden - denne effekt er normal og er ikke en defekt. 

Kan jeg oplade batteriet i enheden via Micro USB-porten?

Enhedens batteri kan oplades via Micro USB-port, men opladningstiden vil vare længere i forhold til opladningstiden via den medfølgende opladerenhed.

Hvordan hentes video- og fotofiler fra trailerenheden til pc'en?

Tænd for enheden. Sæt USB-kablet i Micro USB-porten på enheden og i USB-porten på pc'en. Vælg - "Brug som hukommelseskort" fra listen på enhedens skærm. Enheden skal vises på listen over drev på computeren. Åbn mappen for at få adgang til filer.

Hvordan kan jeg vælge en anden farve end sort / hvid?

TRAIL modeller tilbyder kun Hot White eller Hot Black farvepaletter. Dette er gjort med det formål at give skytterens bedste identifikationskapacitet.  

Afstandsmåleren viser forkerte værdier af afstand.

Stadiametrisk afstandsmåler er tilgængelig via hurtigmenuen. Den har 3 referenceobjekter (Hare - 0,3m, Wild Boar - 0,7m, Hjorte - 1,7m) på venstre side af skærmen med afstandsværdier og to vandrette linjer i midten. Linjerne kan flyttes tættere eller længere væk fra hinanden ved hjælp af navigation UP og DOWN knapper. Observationsobjektet skal placeres mellem linjerne, og linjerne skal flyttes således, at de passer til bunden af ​​objektet (fod af dyret) og toppen (dyrets dyr). I dette tilfælde viser værdien ud for det tilsvarende dyr den omtrentlige afstand til objektet. Stadiametrisk rækkefinder hjælper med at estimere afstanden til objektet baseret på dets størrelse. 

Sådan tænder du Wi-Fi i enheden.

Der er to måder til aktivering af Wi-Fi-hotspot i TRAIL-enheder. 
1. I hovedmenuen - Wi-Fi-aktivering  
2. Ved at trykke på og holde Navigation UP-knappen nede. 
Wi-Fi-ikonet i statuslinjen under skærmen ændrer status. Android- eller iOS-telefoner og -tabeller kan forbindes med Trails hotspot og kan styre enhederne eksternt ved hjælp af gratis Stream Vision-appen. 

Telefonen forbinder ikke til sporets hot spot.

Hvis telefonen ikke opretter forbindelse til Trail's Wi-Fi-netværk, er det nødvendigt at kontrollere adgangskoden i hovedmenuen - Wi-Fi-indstillinger. Standardadgangskode indstillet under produktionen er 12345.

Sådan opdateres software i Trail thermal imager?

Enheden skal have det fulde batteri, eller det skal tilsluttes en strømkilde. 
1. Slut enheden til smartphone via Wi-Fi, og åbn Stream Vision App 
2. Afbryd forbindelsen til enhedens Wi-Fi og opret forbindelse til internettet. 
3. Start appen og download ny firmware via skærmen Mine enheder 
4. Opret forbindelse til traileren igen og start programmet Stream Vision 
5. I "Mine enheder" skal du klikke på opdater firmware-knappen markeret med blå 
6. Når filen er kopieret til enheden opdateringen starter i enheden. 
Efter opdatering slukker enheden. Du kan tjekke det nye firmware nummer i enhedens indstillinger, eller du kan tjekke det med Stream Vision app på Mine enheder. 

Hvor er mikrofonen i Trail modeller?

I Trail modellerne er mikrofonen placeret på undersiden og ligner et lille hul i enhedens hus. Hvis mikrofonen er lukket med hånden under drift, kan lydkvaliteten være lavere end forventet.

Hvorfor bliver metalpladen på siden af ​​enhederne varm efter lang drift?

Metalpladen på siden af ​​enheden spiller rollen som kølebøjle. Det fjerner varmen produceret af elektronikken inde i enheden. Dette passive køleelement hjælper med at øge sensorfølsomheden og opretholde en ensartet temperatur på de elektroniske komponenter. 

Quantum thermal imagers. Spørgsmål og svar

Jeg ejer en Quantum HD38. Er det muligt at opdatere sin firmware for at få automatisk kalibreringsfunktion?

Nej. Den automatiske kalibrering i de seneste versioner af Quantum thermal imagers realiseres på grund af tilstedeværelsen af ​​den interne lukker, der ikke er tilgængelig i designet af Quantum HD38-enheden.

Jeg har tilsluttet CVR640 videooptageren til Quantum HD50S enheden og begyndte at optage. Men jeg får en sort skærm i stedet for et videoklip. Hvorfor sker det?

Først og fremmest skal du sørge for, at du har tilsluttet enheden korrekt med videooptageren. Hvis forbindelsen er OK, skal du kontrollere, at du har aktiveret videoudgangen i Quantum-enheden ved at vælge en videosignalstandard (PAL eller NTSC).

Kan jeg bruge et termisk billede til at se igennem glas?

Nej, der er ingen termiske billeddannere i stand til at kigge gennem glas, fordi glas ikke lader infrarød stråling inden for 8-14 mm passere. 

Hvorfor skal jeg kalibrere billedet?

Kalibreringen niveauer mikrokometometerets baggrundstemperatur og eliminerer billedfejl (såsom vertikale striber, spøgelsesbilleder af objekter osv.). Intervaller mellem kalibreringer afhænger af driftstiden: jo længere en termisk billedfremviser opererer i kontinuerlig tilstand, kræves den mindre hyppige kalibrering.

Er det muligt at reducere eller for at undgå lyden af ​​lukkerdrift, når du kalibrerer sensoren?

Den manuelle kalibrering gør det muligt at kalibrere billedet helt lydløst. For at gøre dette skal du dække linsen med en objektivdæksel eller med en håndflade, før du trykker på kalibreringsknappen. Termiske kameraer Quantum har tre kalibreringsformer: manuel, automatisk og halvautomatisk.

Kan jeg installere Quantum thermal imager på et riffel og bruge som termisk riffelkop?

Nej, Quantum monocularen er ikke designet til at blive installeret på en riffel og bruges som en riffelkop.

Kan det lyse sollys beskadige et termisk billede?

Det anbefales ikke, at termisk billedbeholder med åben objektivdæksel peger på kraftige energikilder (enheden udsender laserstråling eller solen), fordi det kan påvirke den termiske billedmands nøjagtighed negativt. Brug ikke din termiske enhed ved temperaturer over +50 ° С, da høj temperatur kan beskadige enheden.

Udsender en termisk billeddannelse noget og er denne stråling farlig?

Termiske billeddannere er helt sikre, fordi enheden selv ikke udsender noget, men modtager og analyserer kun det indkommende signal (infrarød emission fra objekter).

Kan Quantum se en mand bag muren?

Baseret på dets funktionsmåde kan en termisk billedfremviser kun se overfladestråling i en krop. Kvanteenheden kan detektere revner i væggen eller defekt varmeisolering, men det kan ikke se gennem væggen.

Hvad er levetiden for Quantum Imagers?

Begrebet "levetid" skal behandles på en integreret måde (mikrobolometer, display, kort, knapper, lukker og andre dele og led). Producenter af komponenter kan indeholde oplysninger om maksimal levetid i de tekniske specifikationer. Yukon Advanced Optics tester alle dele og led i ikke-driftstid før lancering af serieproduktion af sine enheder. Hver enhed produceret af vores virksomhed er dækket af en tre års garanti, som inkluderer gratis garantiservice. Overholdelse af regler for drift kan betydeligt forøge enhedens liv.

Hvad er "refresh frame rate"?

Opdateringsrammens hastighed (målt i Herz - "Hz") fortæller dig, hvor mange gange et sekund det termiske billede opdateres på enhedens display. Højere opdateringshastighed gør observationen af ​​hurtige bevægelige objekter mere behagelig. Den laveste billedhastighed er 9Hz. Det er vigtigt at vide, at termiske billeddannere med en opdateringshastighed på 30 Hz og 50 Hz kan have eksportbegrænsninger afhængigt af lovene i dit område.

Under observation vises en lys eller en mørk plet / cirkel nogle gange i midten af ​​displayet. Hvorfor sker det? Er det en defekt?

Lys- eller mørkepunktseffekten i billedets midte i Quantum thermal imagers kan vises, hvis objektivlinsen er i ufokuseret position, når observeret objekter med en jævn temperaturbakgrund observeres. Denne effekt er enten ikke til stede eller ubetydelig, når den fokuserer direkte på et bestemt objekt. Spot-effekten skyldes objektivlinsens konstruktivt særpræg og er mest synlig i ekstreme ikke-operative objektivfokuspositioner, når observeret objekter med ensartet lavtemperaturkontrast, dvs. klar himmel. Dette er ikke en fejl.

Hvorfor er billedkvaliteten, når du bruger anvendelsesområdet ved lave temperaturer, værre end ved positive temperaturer? På grund af forskellige termiske ledningsevne bliver objekter (omgivende miljø, baggrund) under observation varmere hurtigere ved positive temperaturer, hvilket gør det muligt at opnå højere temperaturkontrast og dermed kvaliteten af ​​billedet produceret af et termisk billede. Ved lave driftstemperaturer nedkøles objekter under observation (baggrund) normalt til omtrent lige temperaturer, hvilket fører til lavere temperaturkontrast og til nedbrydning af billedkvalitet (præcision).