Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Foliemærke til bilen i mange motiver

Farve: Sort og Grå Mål: H12,5 cm x B10 cm Design: Rikke Brorson Foliemærke til dekoration på bil Giv din bil kant med dyr og illustrationer fra den skandinaviske natur og jagttradition. Udvælg dine yndlingsmotiver og gør din bil mere personlig med dekorative foliemærker i en fantastisk kvalitet. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvordan du vil bruge foliemærkerne. Foliemærker kan også bruges på vægge, skabe, vinduer, døre, lamper, spejle, biler m.m. Nem at sætte på og nem at tage af! Monteringsvejledning medfølger, men det er meget nemt at montere foliemærket på en plan overflade på bilen. Foliemærket er af så god en dansk kvalitet, at det også holder til bilvask!
Producent: by Brorson
69,00 kr.
- +
Kunder der har købt denne vare købte også
Billede af Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Stor Vildtkrog i forskellige motiver

Utrolig flot danskproduceret kvalitets vildtkrog med 4 kroge til udendørs ophæng. Beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt. Vælg mellem 5 forskellige motiver: Vildsvin, Jæger med hund, Råvildt , Sneppe & Kronhjort Mål: H59 x B15 x D36,5 cm Fremstillet i stål og sprøjtelakeret med sort højglans maling.
1.100,00 kr.
Billede af Lille Vildtkrog i forskellige motiver

Lille Vildtkrog i forskellige motiver

by Brorson - Lille Vildtkrog Flot og dekorativ vildtkrog til ophængning ude og inde. Vildtkroge fra by Brorson kan både bruges til ophængning af vildt men også som dekorativ knagerække indenfor. Vælg mellem 8 forskellige modeller: Kronhjort, Råbuk, Fasan, Jæger med hund, Elg, Vildsvin, Sneppe og Sneged. Vildtkrogene er fremstillet i stål og overfladebehandlet så de er vejrbestandige. Størelse H: 22 - 32 cm / B: 6,5 cm / L: 13 cm. Vildtkrog i en stærk kvalitetsstål og maling, der kan holde til at hænge ude. Vildtkrogen er beregnet til ophæng af råvildt og andet vildt, som skal modne. Vildtkrogen er også et dekorativt indslag i boligen, hvor den kan bruges til overtøj/jagttøj, hundeliner, jagthorn m.m.
300,00 kr.
Billede af RYGSÆK TIL LOKKEÆNDER  eller Gæs

RYGSÆK TIL LOKKEÆNDER eller Gæs

Stor rygsæk til lokkefugle og andet jagtudstyr. Kan indeholde 40-50 lokkeænder eller 6-7 store lokkefugle 1 Sidelomme til eventuelt flag Ekstra lille taske på siden til eventuelt patroner
298,00 kr.
fbq('track', 'ViewContent');