Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Knive og økser

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af EKA Swing G3

EKA Swing G3

Jagtkniven EKA swing G3 fra svenske EKA har 2 blade i samme kniv. Med et enkelt tryk på kniven, har du en opbrækker kniv til rådighed. Swing G3 er en ny generation af det originale gennemtestede design og koncept. G3 har et mere ergonomisk design og et formet håndtag for ekstra sikkert greb og føling med kniven under brug.
645,00 kr.
Billede af VERN Foldekniv

VERN Foldekniv

Verns 2 i 1 kniv med blad og opbrækkerkniv af høj kvalitet har slidstærke a5Cr15 stålklinger, der forbliver skarpe og lette at skærpe. Håndtaget er lavet af holdbart ru gummi. Knivåbningsbladet er ideelt til flådning og åbning.
499,00 kr. 399,00 kr.
Billede af VERN JAPANSK CHOPPER KOKKEKNIV

VERN JAPANSK CHOPPER KOKKEKNIV

En kokkekniv med en høj klingeprofil, lavet med et knivmønster favoriseret af asiatiske kokke. Bladmaterialet er poleret og af høj kvalitet, tysk rustfrit stål 1.4116. Bladmål 18 x 9 cm. Kniven har et holdbart og ergonomisk håndtag lavet af hårdttræ. Takket være sin tunge og høje klingeprofil er kniven især velegnet til at skære og udbene kød ud til madlavning. Med Vern Chopper vil du krone dig selv kejseren af ​​hjemmekøkkenet!
495,00 kr.
Billede af Vern Moose jagt kniv

Vern Moose jagt kniv

Deerman VERN MOOSE jagt kniv Vern Moose jagt kniv er designet til storviltjægere, hvilket resulterer i en højprofileret jagt kniv. Den smarte kniv har en længde på 100 mm. Det ergonomisk formede håndtag er lavet af slidstærkt naturgummi og bladet er lavet af 5Cr15Mov rustfrit stål. Bladet er ekstremt holdbart og let at vedligeholde. Pakken er færdig med en fingergrebbeslag - også lavet af rustfrit stål. Kniven leveres med en ægte læderkappe.
399,00 kr. 275,00 kr.
Billede af VERN SAKSEN

VERN SAKSEN

Ergonomisk designet saks til håndtering af småvildt og fisk. Håndtag del belagt med en holdbar gummibelægning. En fordybning i bunden af ​​det meget skarpe blad for lettere at skære mindre knogler.
139,00 kr.
Billede af Vern slagter  knivsæt

Vern slagter knivsæt

Vern slagter knivesæt er et letvægts sæt med 4 dele og et hylster. Til at flå og udbene vildtet. Inkluderer en skinner kniv med bugåbner, en udbener kniv og en slibeanordning. Du har således altid et barberbladskarpt slagtesæt med på jagten. Hylsteret, som kan monteres på bæltet, kan nemt rengøres. Farven, orange så det kan ses i skovbunden.
599,00 kr. 399,00 kr.