Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Knive og økser

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af EKA Swing G3

EKA Swing G3

Jagtkniven EKA swing G3 fra svenske EKA har 2 blade i samme kniv. Med et enkelt tryk på kniven, har du en opbrækker kniv til rådighed. Swing G3 er en ny generation af det originale gennemtestede design og koncept. G3 har et mere ergonomisk design og et formet håndtag for ekstra sikkert greb og føling med kniven under brug.
kr. 645,00
Billede af Vern slagter  knivsæt

Vern slagter knivsæt

Vern slagter knivesæt er et letvægts sæt med 4 dele og et hylster. Til at flå og udbene vildtet. Inkluderer en skinner kniv med bugåbner, en udbener kniv og en slibeanordning. Du har således altid et barberbladskarpt slagtesæt med på jagten. Hylsteret, som kan monteres på bæltet, kan nemt rengøres. Farven, orange så det kan ses i skovbunden.
kr. 599,00 kr. 375,00
Billede af Smart Parforce Knivsæt

Smart Parforce Knivsæt

Super flot kniv sæt bestående af en kniv med fast blad på 9 cm og en lommekniv med blad længde på 6,3 cm, begge i smukt damast stål. Begge knive er lavet i smukt valnøddetræ med elegante mosaik og ædelstål.
kr. 649,00
Billede af Jagtkniv fra faParforce Damast - Rhomboss

Jagtkniv fra faParforce Damast - Rhomboss

Skøn kniv fra Parforce i Damasteret stål med flot udseende klinge i 9,6 cm. Ædelstålsryg med fin struktur. Fantastisk balance og godt greb. Læderskede med knaplås. Totallængde: 21 cm Bladlængde: 9,6 cm Vægt. 155 gram
kr. 795,00 kr. 575,00
Billede af Diamant knivsliber – V-Sharp Classic II

Diamant knivsliber – V-Sharp Classic II

V-Sharp Classic II er verdens første slibesæt med 3 håndjustérbare indstillingsmuligheder på 20, 25 og 30 grader. Sættet er fremstillet i stål, aluminium og plast, så du har et godt knivslibe sæt i mange år.
kr. 799,00
Billede af Diamant knivsliber – Curve model FORSIDE / VILDTHÅNDTERING

Diamant knivsliber – Curve model FORSIDE / VILDTHÅNDTERING

Professionel knivsliber hvor knivsbladet slibes på begge sider samtidigt ved hjælp af en kompakt og avanceret 325 korn diamant slibeteknologi.
kr. 559,00