Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Lokkefugle

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Avian-X Grågæs

Avian-X Grågæs

Årets NYHED til gåsejagt sæsonen er den nye nordiske serie af lokkegæs fra Avian-X. Avian-X har fokus på konstant udvikling for at skabe markedets bedste lokkefugle, så du får optimale betingelser for succes på jagten.
kr. 2.395,00
Billede af Avian-X Blisgæs

Avian-X Blisgæs

Avian-X har investeret hundredvis af timers arbejde i at skulptere og male disse flotte blisgæs – du finder ikke mere naturtro lokkegæs på markedet.
kr. 1.999,00
Billede af Avian-X Kortnæbbede Gæs

Avian-X Kortnæbbede Gæs

Avian-X har investeret hundredvis af timers arbejde i at skulptere og male disse kortnæbbede gæs – og resultatet er lokkefugle med et overflødighedshorn af detaljer i både anatomi, hovedstillinger og kropspositurer. Det unikke forarbejde gør lokkegæssene til en nøjagtig kopi af den ægte vare.
kr. 1.995,00
Billede af Avian-X Full Body Canadagæs

Avian-X Full Body Canadagæs

6 eller 12 Full Body Canadagæs med fuld flock designet af Fred Zink og verdensmester i “decoy carving” Rick Johannsen. Ved køb af 12 Full Body gæs medfølger en lækker Avian-X bæretaske med plads til alle 12 lokkegæs.
kr. 2.750,00
Billede af Avian-X Hvilende Canadagæs skaller

Avian-X Hvilende Canadagæs skaller

Gæssene er så detaljerede i både anatomi, hovedstillinger og detaljerigdom, at de fuldt ud ligner ægte gæs, der hviler. Skallerne er oversized for størst mulig synlighed.
kr. 1.795,00
Billede af Avian-X flydende Canadagæs

Avian-X flydende Canadagæs

4 stk. flydende lokkegæs designet af Fred Zink og verdensmester i “decoycarving” Rick Johannsen. Gæssene er så nøjagtige i både anatomi, positurer og livagtighed, at de ligner en fuldendt kopi af den ægte vare.
kr. 1.495,00