Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Lokkekald til ræve

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af CMS Fox Wizard Wood- rævekald

CMS Fox Wizard Wood- rævekald

Lokkekald fra Charlie Sardin der efterligner en ræv der kalder eller skriger. CMS Fox Wizard Polly er testet af flere danske jægere med succes og der er nedlagt mange ræve med dette lokkekald. Lokkekaldet kan også fås til jagt på Mårhund. Lokkekaldet er effektivt op til ca. 500 meter afhængigt af vinden.
kr. 349,00
Billede af CMS Tiny Fox - rævekald

CMS Tiny Fox - rævekald

Lokkekald fra Charlie Sardin der efterligner et angst skrig. Tiny Fox er et kald der efterligner angst skrig. fra egern til hare afhængigt af placeringen af læberne på membranen. kaldet er nem at bruge, let at variere med lang rækkevidde Røret, der er helt fremstillet af plast, bliver ikke følsomt for fugt. CMS Tiny FOX er testet af flere danske jægere med succes og der er nedlagt mange ræve med dette lokkekald. Lokkekaldet er effektivt op til ca. 500 meter afhængigt af vinden.
kr. 250,00 kr. 190,00
Billede af Dan Thompson BD1 Rævekald – Fugleskrig

Dan Thompson BD1 Rævekald – Fugleskrig

Dan Thompson Calls udviklet dette nye rævekald, der er særligt velegnet til lokkejagt på kortere afstand ud til 300-400 meter afhængig af vejr- og vindforhold.
kr. 299,00
Billede af Dan Thompson PC5 Rævekald

Dan Thompson PC5 Rævekald

PC5 er perfekt til jagt på mindre arealer (højskov, lysning) hvor ræv eller mårhund forventes at opholde sig inden for 200 meter. Fremstillet i eksklusivt amerikansk valnøddetræ, der sikrer en god og præcis lyd.
kr. 299,00
Billede af Weisskirchen – Hun rævens parringskald

Weisskirchen – Hun rævens parringskald

Du kan gengiv lyden af en hunræv i parrings sæsonen, og lokkekaldet er derfor specielt effektivt fra slutningen af november til marts. Men du kan sagtens bruge det hele året.
kr. 149,00
Billede af Dan Thompson lokkekald – Mårhund

Dan Thompson lokkekald – Mårhund

lokkekald til mårhund i samarbejde med amerikanske Dan Thompson Calls, der producerer de populære PC kald til lokkejagt på ræv og andre rovdyr. Ideel til områder med gravkomplekser eller vådområder, hvor mårhunden forventes at opholde sig.
kr. 399,00