Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Lokkemidler til foderpladsen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Saltpasta til vildsvin

Saltpasta til vildsvin

Saltpasta middel har samme lokkende effekt som en sliksten. Pastaen smøres på en træstamme eller træstub i den ønskede mængde, hvorefter den vil hærde op. Vildtet vil søge til stedet for at slikke på de livsvigtige salte og mineraler.
kr. 129,00
Billede af Vildsvin lokkemiddel – Hog Heaven

Vildsvin lokkemiddel – Hog Heaven

Færdigblandet mix med en uimodståelig frugt aroma, der effektivt lokker den store keiler til din foderplads. Hældes over majsfoder eller direkte på jorden.
kr. 199,00
Billede af Vildsvin lokkemiddel – Hog Heaven

Vildsvin lokkemiddel – Hog Heaven

Endelig et effektivt foderprodukt, der kan anvende direkte i fodersprederen. Granulat med en uimodståelig frugtaroma, som vildsvin elsker og vil søge tilbage efter i dagevis.
kr. 199,00
Billede af PREMIUM lokkemiddel til Vildsvin

PREMIUM lokkemiddel til Vildsvin

Efter mere end 2 års intens udvikling og test er dette special lokkemiddel til Vildsvin nu i handelen. Produktet er klar til brug, men du kan også blande det sammen med det sædvanlige foder. Selv med ganske små mængder, vil du forøge tiltrækningen til din foderplads betydeligt.
kr. 179,00
Billede af Trøffel olie til Vildsvin

Trøffel olie til Vildsvin

Kvalitets lokkemiddel med en uimodståelig og intensiv duft af trøfler. Leveres i sprayflaske med 100 ml som du sprayer direkte på foderet på foderpladsen eller på træer og buske.
kr. 179,00
Billede af Duftspray lokkemiddel 500ml til vildsvin

Duftspray lokkemiddel 500ml til vildsvin

Spray regelmæssig i de jagtområder, hvor du gerne vil opleve en større tiltrækning. Spray på buske, træer eller lignende og vær obs på, at du bruger vinden til at “bære” duften ud i terrænet.
kr. 209,00