Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Thermacell MR-GJ olivengrøn

Thermacell MR-GJ myggebeskyttelse. Thermacell har med deres MR-GJ knækket koden til, hvordan man kan sidde på jagt uden selskab af myg. Med Thermacells MR-GJ skal du blot tænde for enheden, og den vil afgive et stof, der holder myg og andre insekter på afstand. Produktet er blevet rost vidt og bredt, for dets effektivitet. Slut med at smøre sig ind i olie eller andre myggemidler, det eneste du skal gøre, er at tænde for enheden. Der medfølger én patron og 3 "pads". Effektiv mygge beskyttelse i en omkreds af 20 m2.
Producent: Alaska ELK 1795
kr. 389,00
- +

Med Thermacell undgår du påføring af kemikalier på huden, som det ellers er tilfældet med myggespray og lignende produkter.

Til  produkterne kan tilkøbes refill pakker. Én pakke giver ca. 12 timers effektiv mygge beskyttelse i en omkreds af 20 m2.

Med Thermacell undgår du påføring af kemikalier på huden, som det ellers er tilfældet med myggespray og lignende produkter.

Til  produkterne kan tilkøbes refill pakker. Én pakke giver ca. 12 timers effektiv mygge beskyttelse i en omkreds af 20 m2.

Kunder der har købt denne vare købte også
Billede af Thermacell genopfyldningssæt til 48 timer

Thermacell genopfyldningssæt til 48 timer

Thermacell genopfyldningssæt til alle Thermacells produkter imod myg. Sættet indeholder 12 måtter og 4 patroner. Hvert sæt giver en beskyttelsestid på 12 timer. Du opnår altså med dette sæt effektiv beskyttelse modmyg i 48 timer.
kr. 239,00
Billede af CMS Distress Pro Polly - rævekald

CMS Distress Pro Polly - rævekald

Distress Pro Polly imiterer en skadet hare. lokkekaldet har dobbelte membraner, men ikke desto mindre kan enhver klare det. Dobbeltmembranen har også effekten af ​​maksimalt volumen og interval. Røret er lavet af hård plastik til klar lyd og holdbarhed. Du vælger lyden i lydvælgeren. Du kan vælge mellem lydene nedenfor Hare dobbelt Hare Simple kanin egern lyden i lydvælgeren. CMS Distress Pro Polly er testet af flere danske jægere med succes og der er nedlagt mange ræve med dette lokkekald.
kr. 325,00
Billede af CMS BIG BUCK - bukkekald

CMS BIG BUCK - bukkekald

Et lokkekald til rådyr, som alle kan bruge. Du kan tilpasse lyden på kaldet ved at flytte op og ned tuningsdelen. Dette bukkekald laver en kontaktlyd som et lam villle lave, en rå til lam og et kontakt kald fra rå til buk.
kr. 249,00
Billede af Jagtstol foldbar med ryglæn

Jagtstol foldbar med ryglæn

Jagtstolen har ryglæn, så du ikke længere bliver træt i ryggen, når du skal sidde ned i længere tid. Perfekt til jagt, fisketuren, camping, skovtur, koncert mv. Denne stol kan anbefales hvis du har dårlig ryg!
kr. 489,00
Billede af ALASKA  foderal til Riffel og Haglgevær

ALASKA foderal til Riffel og Haglgevær

Lækkert foderal til haglgevær og riffel Dette foderal er fremstille til, at yde optimal beskyttelse af dit haglgevær eller riffel.
kr. 599,00 kr. 399,00
fbq('track', 'ViewContent');