Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Tilbehør

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af 10 stk. montage sticks til døde fugle

10 stk. montage sticks til døde fugle

Smart metal stativ til opsætning af døde fugle, så dine lokkefugle får et mere realistisk udtryk.Fuglene kan placeres med vingerne ind til kroppen eller hængende ud til siderne.
395,00 kr.
Billede af Batterioplader til 12 volt batteri

Batterioplader til 12 volt batteri

Almindelige bilbatteri opladere er regulerede lineære ladere. Den strøm de producerer er af så ujævn en kvalitet, at batteriproducenter fraråder, at du bruger dem til moderne lukkede batterier (AGM og Gel). Derfor anbefaler vi, at du bruger denne kvalitets batterioplader til vores genopladelige 12 volt batterier. Det sikrer en god opladning og lang holdbarhed af batteriet.
399,00 kr.
Billede af Timer til dueflapper

Timer til dueflapper

Tilbehør til din Dangate dueflapper, så du kan indstille vingernes bevægelser i intervaller.
495,00 kr.
Billede af Praktisk bærerem til fuglevildt

Praktisk bærerem til fuglevildt

Forhandler priser: 191,25 DKK AVERY Game Hog® Strap er fremstillet i neopren og har en gummibelagt bagside, så bæreremmen sidder behageligt på skulderen. Bæreremmen har 8 stk. metalringe med kraftige stropper, der kan holde til transport af tungere fuglevildt f.eks. gæs. Denne smarte bærerem fra amerikanske AVERY Outdoors gør det nemt at fragte det nedlagte fuglevildt fra jagtmarken og tilbage til bilen. Perfekt til gåse- og andejagten – men også til duejagt, fasanjagt og kragejagt. AVERY Game Hog® Strap er fremstillet i neopren og har en gummibelagt bagside, så bæreremmen sidder behageligt på skulderen. Bæreremmen har 8 stk. metalringe med kraftige stropper, der kan holde til transport af tungere fuglevildt f.eks. gæs. AVERY Game Hog® Strap leveres flot i KW 1® design.
295,00 kr.
Billede af Flydende rygsæk til den seriøse jæger

Flydende rygsæk til den seriøse jæger

Endelig fås en rygsæk i en kvalitet der kan holde opbevaring og transport af dit jagtgrej selv i ekstreme miljøer. Hvis du er på udkig efter en kvalitets rygsæk til jagt og outdoor aktiviteter, så får du ikke bedre alternativ end denne Rig´Em Right rygsæk.
1.299,00 kr.
Billede af Dangate duekarrusel – Stor mode inkl. bærepose

Dangate duekarrusel – Stor mode inkl. bærepose

Duekarrusellens evne til at lokke duer og krager kan der ikke stilles spørgsmål tegn ved. karrusellen er lavet endnu mere kompakt og kommer i smart bærepose. Leveres inkl. fjern betjening og duer.
1.299,00 kr.