Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
(0)
Filters

Våbentilladelse til natkikkert rifffelsigte

Af Bekendtgørelse af lov om våben og eksplosivstoffer´s §1, stk. 1, nr. 10 fremgår det, at der kræves tilladelse til at indføre, fremstille eller samle “optisk elektroniske sigtemidler med lysstråle eller med elektronisk lysforstærknings- eller infrarødt udstyr, såfremt de er konstrueret til montering på skydevåben eller armbrøster”.

Af samme bekendtgørelse §2, stk. 1 fremgår det, at der kræves tilladelse til ved overdragelse at erhverve, besidde, bære eller anvende ovenstående elektroniske sigtemidler.

Alt dette lyder måske ganske kompliceret, men det er det heldigvis ikke. Man kan søge om tilladelse hos én af politiets 2 våbencentre – én i Øst og én i Vest. Dette kan man gøre online på www.politi.dk. Vi vil dog meget gerne yde servicen i, at gøre dette for dig – selvfølgelig uden betaling.

Hvis du ønsker, at vi skal søge for dig, så skal du underskrive en samtykkeerklæring, som vi skal sende sammen med ansøgningen til politiet.

Denne samtykkeerklæring kan du downloade:https: sammetykkeerklæring

Ansøg våbentilladelse kan du downloade her : Våbentilladelse til optisk sigtemiddel

 

Når du har underskrevet samtykkeerklæringen, scanner du den, hvorefter du sender den til os pr. email på info@prohunt.dk. Udover samtykkeerklæringen skal du sende os følgende oplysninger:

Fulde navn
Adressen, hvor kikkerten skal opbevares
Tlf.nr.
Email
Om du i forvejen har en våbentilladelse, som du har betalt for
Om du skal bruge den til jagt
Og selvfølgelig, hvilken natkikkert riffel sigte, som du ønsker at bestille.

Når vi har dine oplysninger, søger vi for dig. Vi kan af gode grunde ikke sige, hvor lang tid der går, men vores oplevelse er, at politiet´s 2 centre har fået styr på tingene, og det går ret hurtigt.

Når Politiet har lavet tilladelsen bliver den sendt direkte til din adresse (som b-post).

Download samtykkeerklæringen her

Derudover kan vi også tilbyde montage af riffelsigte samt indskydning.

Ring eller skriv for pris.