Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Vildsvinejagt

Vildsvinejagt på foderplads, marker og eng.

Alle vores produkter på Prohunt.dk er nøje udvalgt og gennemtestet på flere vildsvinjagter i Sverige af passioneret vildsvinjægere. 

Som passioneret vildsvinejæger ved jeg selv hvor vigtigt det er, at alt fungerer fra lys på foderpladsen, kameraer, foder og lokkemidler og det rigtige setup i forholdt til natudstyr. Hos Prohunt.dk finder du kun udvalgte produkter til vildsvinjagt som gør en effektiv og målrettet succes for dig og jeres jagt. Vi begrænser os til lidt færre produkter men effektive!

Herunder finder du et udvalg af grej til den spændende og udfordrende vildsvinjagt.

I velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi jer med at finde det helt rigtige udstyr.

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Foder indsats til majs og foderpiller

Foder indsats til majs og foderpiller

Med denne smarte vildtfoderindsats kan du fodre med majs fra din fodertønde. Ved at montere foderindsatsen i bunden af plasttønden eller foderspande har du nu mulighed for at fodre dit vildt med majs.
kr. 149,00
Billede af Fodertønde til vildsvin

Fodertønde til vildsvin

Med denne special fremstillede fodertønde holder du vildsvin beskæftiget i lang tid på foderpladsen med at rulle den rundt for at få foder ud af tønden. Erfaringer viser desuden, at denne type tønde også bruges som “legetøj” for vildsvinene.
kr. 699,00
Billede af Stor Fodertønde til vildsvin

Stor Fodertønde til vildsvin

Med denne special fremstillede fodertønde holder du vildsvin beskæftiget i lang tid på foderpladsen med at rulle den rundt for at få foder ud af tønden. Erfaringer viser desuden, at denne type tønde også bruges som “legetøj” for vildsvinene.
kr. 899,00
Billede af Trikintest til Vildsvin

Trikintest til Vildsvin

Statens Veterinärmedicinska Anstalt Trikintest er en obligatorisk test, hvis du ønsker at spise kødet fra vildsvin, bjørn eller sæl. Indeholder forudbetalt trikin prøve, prøvekuvert, poser og stregkodelabels. Prøven foretages af SVA i Sverige. OBS. Forudbetalt porto i Sverige. 5 stk. kr. 695,-
kr. 169,00
Billede af Moonshine vildsvinelampe

Moonshine vildsvinelampe

Moonshine foderplads belysning fra Wildgame Innovations har 16 kraftige grønne LED og indbygget solpanel. Den indbyggede bevægelses sensor tænder det grønne lys, når grisene er inden for området. Lyset vil være tændt så længe, der er grise på foderpladsen.
kr. 499,00
Billede af Saltpasta til vildsvin

Saltpasta til vildsvin

Saltpasta middel har samme lokkende effekt som en sliksten. Pastaen smøres på en træstamme eller træstub i den ønskede mængde, hvorefter den vil hærde op. Vildtet vil søge til stedet for at slikke på de livsvigtige salte og mineraler.
kr. 129,00