Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Søg
(0)
Filters

Vildsvinejagt

Vildsvinejagt på foderplads, marker og eng.

Alle vores produkter på Prohunt.dk er nøje udvalgt og gennemtestet på flere vildsvinjagter i Sverige af passioneret vildsvinjægere. 

Som passioneret vildsvinejæger ved jeg selv hvor vigtigt det er, at alt fungerer fra lys på foderpladsen, kameraer, foder og lokkemidler og det rigtige setup i forholdt til natudstyr. Hos Prohunt.dk finder du kun udvalgte produkter til vildsvinjagt som gør en effektiv og målrettet succes for dig og jeres jagt. Vi begrænser os til lidt færre produkter men effektive!

Herunder finder du et udvalg af grej til den spændende og udfordrende vildsvinjagt.

I velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi jer med at finde det helt rigtige udstyr.

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Billede af Butangas til varmeovn

Butangas til varmeovn

Beholderen er godkendt til anvendelse i en bærbar gasvarmeovn. Produktet er ekstremt brandfarligt og må anvendes i en temperatur fra 0-35 grader. Husk altid at lukke ventilen på gas ovnen efter brug.
38,00 kr.
Billede af Bærbar gas varmeovn

Bærbar gas varmeovn

Den kompakte størrelse og lave vægt gør ovnen særdeles velegnet til jagthytten eller dit jagttårn, når du skal sidder en lang og kold vinternat på vildsvine jagt.
599,00 kr.
Billede af Bærbar varmeovn

Bærbar varmeovn

Du kan sætte op til 9 fyrfadslys ind i ovnen, og vi anbefaler, at du bruger lys i en god kvalitet med lang brændetid. Ovnen er lavet i metal og har et praktisk håndtag, så du nemt kan transportere den.
499,00 kr.
Billede af Dangate elektronisk vildtvægt – 300 kg. FORSIDE / VILDTHÅNDTERING

Dangate elektronisk vildtvægt – 300 kg. FORSIDE / VILDTHÅNDTERING

BVægten kan tage op til 300 kg og er nem at hænge op, der hvor du har behov for det. Der medfølger 2 stk. S-kroge til henholdsvis ophængning af vægten samt ophængning af vildtet.
399,00 kr.
Billede af Foder indsats til majs og foderpiller

Foder indsats til majs og foderpiller

Med denne smarte vildtfoderindsats kan du fodre med majs fra din fodertønde. Ved at montere foderindsatsen i bunden af plasttønden eller foderspande har du nu mulighed for at fodre dit vildt med majs.
149,00 kr.
Billede af Fodertønde til vildsvin

Fodertønde til vildsvin

Med denne special fremstillede fodertønde holder du vildsvin beskæftiget i lang tid på foderpladsen med at rulle den rundt for at få foder ud af tønden. Erfaringer viser desuden, at denne type tønde også bruges som “legetøj” for vildsvinene.
699,00 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 20,00 kr. Max: 42.351,00 kr.
kr.20 kr.42351
  • Vildsvin
  • Jæger med hund
  • Kronhjort
  • Råbuk
  • Sneppe